Pages - Menu

İzleyiciler

Cuma

Aralarından su sızmıyordu


Uzun ince bi yolda, uzun ince borulara rastladım.
Bi süredir sizinki gibi normal bi evde yaşamadığımdan ‘Yok boru aktı, boru patlamış, ben yaptırırım ama ev sahibi kiradan düşsün’ gibi kafalardan da bayağı bi uzak kaldım.

Yine de, yağmur yağınca borudan ince ince yağmur suları aşağı iner ya, tık tık da incecik bi ses çıkarır. Sen de kitap okuyosundur hani... O sesi özlemedim diil. Sanırım Kaçar’la başbaşa kalınca biraz romantikleştim, hehe. Siz bana bakmayın.


8 yorum:

  1. süperrr. Bloguna bayıldım. ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda evinin tepesinden hortum tutulmalı hiç olmazsa :)
    blogunun takip tuşunu bulamadık ama?

    YanıtlaSil
  3. Imrenilecek hayatiniza casper reklami sayesinde ulastim, bu fotograflardaki her sey cok guzel! Tadini cikarin! Kacar'a selamlar:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler hepinize = )
    mutlu oldum.
    takip tuşunu eklemeye çalışıcam en kısa zamanda söz = )

    Kaçar'dan bol selam!

    YanıtlaSil
  5. çok safça olacak sanırım ama bir şey soracağım; siz gerçekten var mısınız,gerçekten tek başınıza mini karavanla seyahat ediyor musunuz yoksa reklam gereği kurgu mu tüm bunlar,viralin tv versiyonu gibi birşey mi?

    not: bu arada ev olayı falan süper.reklamsa da güzel reklam,gerçekse de güzel bir gerçek.başarılar :)

    YanıtlaSil
  6. İnci sözlüğe katılmayı dusunuyo musun :D

    YanıtlaSil
  7. Sizin ki bir hayatım olsa, gerçekten çok mutlu olurdum. çünkü; Kaçar gibi harika bi dostum, minik ama kullanışlı bi evim (Sizinki gibi), ve beni seven ve takip eden onca insan olsa, çok güzel olurdu.. hayatın bambaşka yerlerini, bambaşka pencerelerden görmek... düşüncesi ve hayali bile o kadar hoş ki. gerçekten ben de sizin gibi olmak isterdim. sonuçta bambaşka yerler,bambaşka kişiler,duygular,düşünceler,duruşlar... hayatın her yönü değil belki ama, duygusal yöne harika...

    YanıtlaSil
  8. İnci sözlüğe katılmayı dusunuyo musun :D

    YanıtlaSil

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance