Pages - Menu

İzleyiciler

Pazartesi

En ince helikopter



Saat 23:45, geceyi geçirmek için yol kenarında, ağaçların arasında durduk. 
Etraf sessiz olsa da misafirlerim yok değildi.
Bu küçük helikopter sineği, yaprağın üzerine konmuş sessizce beni ve evimi izliyordu. Muhtemelen etrafta kendisi gibi ince şeylerin olması ilgisini çekmiştir. 

Aslına bakarsanız bu küçük dostumuz tam bir tasarım harikası.
Üzerinde çaprazlama iki kanat var ve bu kanatlar sayesinde kusursuz bi manevra yeteneğine sahip. Hangi yönde uçarsa uçsun anında durabiliyor hatta ters yönde uçabiliyor. 
Şaşırtıcı ama saatte 40 km'ye ulaşabiliyormuş.  Bu arada olimpiyatlarda 100 m. koşan atletlerin hızı saatte 39 km kadarmış.

Onu rahatsız etmeden uzaklaşıyorum, eee yarınki uçuşuna hazır olmalı. 





6 yorum:

  1. cogu insan yalnız basına nasıl yasıyorsun diye merak ediyordur ama bence sen hepimizden daha kalabalıklar içindesin.buralarda bizlerde kalabalık içindeyiz ama tek farkımız sen o kalabalık içinde eminim yalnız hissetmiyorsundur kendini cevrende gercek dostlar var..yani acıkcası seni biraz kıskandım:))iyi yolculuklar.tarsusa davet ediyorum bende seni burdada görülecek seyler var:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yusufcuk. Sizide tebrik etmeliyimki geç vakitlerde bile korkmadan yolunuza devam edebiliyorsunuz . Ben olsaydım korkudan değil yusufcuk bir Aslan'ı bile fark edemezdim =) bir çok insanın istediği fakat çok azinın göze alibilecegi bir yol . Eminim pek çok kisinin hayalidir fakat bunu siz gerçekleştirmişseniz bunu nicin yaparsanız yapın bu size ait .Bu arada hiç bilgi vermemişsiniz kimsiniz özel bir hedefiniz varmı ve tabi ailenizin tepkisi nasıl.Pek uzatmayayım iyi yolculuklar =)

    YanıtlaSil
  3. lütfen bari adınızı söleyin ve karavanınızı nerden buldunuz\aldınız?

    YanıtlaSil
  4. öncelikle tebrik ederim gücel bir fotograf ayrıcada keşke ismini ve rotanı benzer şeyleri söyleseydin hatta sırf tanışmak için kaç kişi gelirdi bence çok zevkli bir hobi bulmuşsun

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,ben Azerbaijan'dan! Cok guzel bir blog, ve yazilari! Sizi virmark.tk ya bekliyoruz.Guzel bir hobi ama tek kisi degilsiniz galiba.Peki kimler var yaninizda?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,ben Azerbaijan'dan! Cok guzel bir blog, ve yazilari! Sizi virmark.tk ya bekliyoruz.Guzel bir hobi ama tek kisi degilsiniz galiba.Peki kimler var yaninizda?

    YanıtlaSil

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance